מסמך זיהוי רכיבי מזון + דף למורה (2008) נפוץ
אורה הירש, שרה ורטהיימר - מרכז הפיתוח והתמיכה במעבדות בתי הספר, בר אילן.
חלק מסדרה של 5 ניסויים במעבדה שהומלצו באתר המפמר לנושא מבוא לביולוגיה של האדם. לסדרה כולה
בניסוי - זיהוי רכיבי מזון - חלבונים, עמילן, רב סוכר (לקטוז), ויטמין C (חומצה אסקורבית), באמצעות ריאגנטים. בדף למורה הבהרות, פירוט דגשים ונקודות לדיון.
מבוא לביולוגיה של האדם, מעבדות, תיאור תוצאות, הסבר תוצאות, חשיבות הבקרה.