יונה הולצמן
עבודה בקבוצות של "מדען מיקרוביולוג", "מהנדס מזון", ו"פרסומאי", שצריכים לתת מענה לשאלה: מהי התועלת שיביאו החיידקים במוצרי החלב לזוללי המעדנים והיוגורטים. המשימה מוגדרת לכל מומחה, כולל שאלות והנחיות לסיכום המידע, ולסיומה צריך להפיק מוצר פרסומי.
חלק מהקישורים המוצעים אינו עובד, אך ניתן להנחות את התלמידים לחפש בעצמם את המיד ברשת.
מיקרואורגניזמים, דף עבודה, פעילות ממוחשבת, חיידקים, פרוביוטיקה, מוצרי חלב, מוצר פרסומי, ניר עמדה.