בגרות מעבדה 5 יל ציוד וחומרים
תהליך פירוק מי חמצן בגזר / פלפל אדום / מיצוי נבטים
בגרות מעבדה, שאלונים 5 יל
שינויים בריכוז חומצה אסקורבית בעלי כרוב
פעילות האנזים אינברטאז בתסנין שמרים
פעילות האנזים אינברטאז משורשוני נבטים של לוביה / תירס
תהליך אוסמוזה בתאי תפוח אדמה
תהליך נשימה בתאי שמרים
השפעת דטרגנט / טמפרטורה על תהליך הנשימה בשורשי לוביה
תהליך הפוטוסינתזה בעלים של חיטה
מעבר תמיסה בפטוטרת של עלה סלרי / שיח ורדים
פעילות האנזים פפסין / עמילאז
עוצמת פעילות האנזים קטלאז בגזר / תפוח / פלפל
נוכחות חלבונים בחלב פרה ובפרי מלפפון
האנזים רנין וקרישת חלב