טוען...

תיקייה מעבדה 3 י"ל

מסמך תשסו 2006 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1. השפעת הרתחה על פרי פלפל (מיקרוסקופ)
2. הריכוז של ויטמין C במיצוי של פלפל טרי ושל פלפל שהורתח.
3. תהליך הנשימה של פלפל טרי ששהה בטמפרטורת החדר ושל פרי פלפל שהורתח.

בגרות מעבדה שאלון 3 יל

מסמך תשסה 2005 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1. תהליך הפוטוסיתזה בעלי בצל ירוק בנוכחות תמיסת NaHCO3.
2. הסתכלות במיקרוסקופ במתקן מעלה של בצל ירוק.
3. פירוק מי חמצן בתאים של אורגניזמים אחדים.

בגרות מעבדה שאלון 3 יל

מסמך תשסד 2004 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1. תהליך תסיסה במיץ של תפוח עץ שהוסיפו לו שמרים.
2. בדיקה במיקרוסקופ של תאים בקליפת תפוח עץ, ובדיקה לנוכחות עמילן בתאי ציפה של תפוח עץ.
3. השפעת טמפרטורות שונות על תהליך דיפוזיה מרקמת תפוח עץ.

בגרות מעבדה שאלון 3 יל

מסמך תשסג 2003 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1.מעקב אחר קצב הנשימה ברקמת תפוח אדמה.
2. בדיקה במיקרוסקופ של תאים מקליפת תפו"א, ונוכחות עמילן בתאי פקעת תפוח אדמה.
3. השינוי בנפח רקמת תפוח אדמה בתנאים שונים.

בגרות מעבדה שאלון 3 יל

מסמך תשסב 2002 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1. שימוש בכרוב אדום להשוואה בין החומציות של שני סוגי מיצים.
2. הסתכלות במיקרוסקופ בתאים מעלה של כרוב אדום.
3. בדיקת המבנה של "ראש" כרוב ועריכת מדידות בו. 

בגרות מעבדה שאלון 3 יל

pdf תשסא 2001 ציוד וחומרים לבחינה במעבדה 3 יל נפוץ

בגרות מעבדה 3 יל ציוד וחומרים

pdf תשסא 2001 בעיות מעבדה 3 יל נפוץ

1. פעילות האנזים קטלאז במיצוי מפרי קישוא.
2. מתקנים מפרי קישוא להסתכלות במיקרוסקופ.
3.פעילות האנזים קטלאז בפרי קישוא.

בגרות מעבדה שאלון 3 יל